KIRÁNDULÁS MEXIKÓBAN​

Chichen Itza & Cenote Ik Kil

Chichén Itza a legismertebb Maya város! A város egyedülálló építészeti rom-együttese 1988 óta az UNESCO kulturális világöröksége, és 2007. július 7-től a világ hét új csodájának egyike.

Chichen Itza, a X. században, hatalma csúcsán, több tízezer lakosnak adott otthont! Ma turisták millióit nyűgözi le minden évben, maya piramisaival, a spanyolok előtti labdapályákkal és szent cenoteival. Mexikó spanyol meghódítása után az erdők által visszahódított Chichen Itza templomait és piactereit ismét feltárták és helyreállították, lehetővé téve a látogatók számára, hogy szemtanúi legyenek, ennek az egykor hatalmas, Maya város dicsőségének.

Cenote Ik Kil a régészeti park része, nagyon közel a híres Chichen Itzához, amely az ősi maya civilizáció nagyon fontos emlékműve. Ezen barlangfürdők köré építették a városaikat, hiszen a félszigeten nincsenek folyók, csakis a cenoték adták az embereknek az éltető vizet!

Cenote Ik Kil egyike azon helyeknek, melyek a múltját képezik, ennek a hatalmas országnak.

És ha már áldozatokról beszélünk, akkor áldozzunk testünk templomának oltárán is! Térjünk be gyorsan még egy tequila farmra
😉
Legyél részese ezen csodás ország felfedezésének!

Árlista

Kirándulás
és transzfer

Foglalás

Lépjen kapcsolatba velünk

Foglalj egy felejthetetlen mexikói kirándulást kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy írj nekünk Facebookon vagy WhatsApp-on illetve Viberen.

Mindenben segítünk, neked csak élvezni kell a nyaralást, és nem kell mással foglalkoznod.

Köszönjük, hogy minket választottatok!